GROEPS-VERVOER
SCHOOL-VERVOER
EVENEMENTEN-VERVOER
ROLSTOEL-VERVOER

DE BESTE MANIER OM ERGENS TE KOMEN

NIEUWLAND REIZEN

Nieuwland Reizen is het toonaangevende touringcarbedrijf met de focus op de regio’s Flevoland, Amersfoort, t Gooi en Utrecht. Het bedrijf is ontstaan uit de joint venture tussen Bovo Tours en Oostenrijk Touringcars. Naast het aanbieden van personenvervoer richt het bedrijf zich op grote landelijke evenementen, internationaal vervoer en werkt het samen met lokale en internationale touroperators. De twee bedrijven beschikken gezamenlijk over 120 touringcars waardoor Nieuwland Reizen instaat is een grote capaciteit en diversiteit aan te bieden.

FLIXBUS

Nieuwland Reizen is de trotse partner van Flixbus, een jonge mobiliteitsaanbieder die sinds 2013 het grootste busnetwerk van Europa heeft gebouwd.

Dankzij eenvoudige boekingsprocessen en een dagelijks groeiend aanbod bieden we miljoenen reizigers de mogelijkheid om voor weinig geld de wereld te ontdekken. Een duurzaam en comfortabel alternatief voor individueel vervoer. FlixBus verbindt momenteel ruim 1.400 bestemmingen in 26 landen. Bijna dagelijks komen er nieuwe bestemmingen bij.

www.flixbus.nl

VRAAG EEN OFFERTE AAN
OF BEL 036-5497752